Papryka: Szkoła gotowania: PASTA ITALIANA

Szkoła gotowania: PASTA ITALIANA

KURS DLA DOROSŁYCH

MENU

  • białe gnocchi z sosem pomodoro z białą mozzarellą
  • ravioli ze szpinakiem i serkiem ricotta, z sosem z palonego masła
  • farfalle z ostrym sosem arrabbiata
  • spaghetti carbonara
  • cannelloni z warzywami i sosem beszamel
  • zapiekanka z penne z brokułem i szynką w sosie śmietanowym
INFORMACJE Bo makaron to Włochy. A Włochy to nieskończona kulinarna przygoda! Domowy przepis oraz własnoręcznie wyrobione ciasto na bazie orygialnej mąki semolina tworzą tradycyjną podstawę najlepszego włoskiego makaronu. Pasta Italiana to cykl zajęć, na których poznamy sposoby przygotowywania różnych rodzajów makaronów włoskich, jak również oryginalnych sosów, z którymi smakować będą wprost wyśmienicie! PATRYK MŁYNARCZYK ‘Z ziemi włoskiej do Polski’. Sercem oddany Italii, miłośnik naturalnych, sezonowych smaków, swoje doświdczenie zdobywał w Polsce i za granicą. Uwielbia kuchnię nowoczesną, z gotowaniem sous-vide oraz w azocie, bo… ‚cooking is fun!’.
Źródło: www.papryka.bydgoszcz.pl/

5/10/2016, g. 17:30

CZAS TRWANIA: 3-4 H

CENA: 190 ZŁ / OSOBA

  PAPRYKA TEL. 604 433 199 KONTAKT@PAPRYKA. BYDGOSZCZ.PL UL. TORUŃSKA 76 85-023 BYDGOSZCZ