Infinity Club :: DIXON 37 – KAFAR – REST

Witamy! Z przyjemnością ogłaszamy koncert Dixona 37 Rest * Kafar ,którzy przez wiele lat nie gościli w Bydgoszczy.Zapowiada się spora dawka emocji tego wieczoru. Zapraszamy serdecznie wszystkich koneserów dobrego hip – hopu! 🙂

Rest Dixon 37

Jeden z 4 raperów tworzących hiphopową ekipę Dixon 37, obecnie koncentrujący się na pracach swoją drugà solową płytą.

Dyskografia
2008 – Lot na całe życie (Dixon 37)
2013 – OZNZ ( Dixon 37)
2015 – Wiara Nadzieja Miłość
2016 – KZK ( Dixon 37)
2017 – Ja to Hip – Hop (z Dudkiem P56)
2018 – WNM2 (premiera niebawem)

Kafar Dixon 37
Współzałożyciel ekipy Dixon 37, znany m.in. z ukrywania swojego wizerunku.Poza płytami składu wydał także dwie solowe płyty.

Dyskografia
2008 – Lot na całe życie (Dixon 37)
2013 – OZNZ (Dixon 37) 
2014 – Panaceum 
2016 – KZK ( Dixon 37)
2017 – Panaceum 2: Trzeba żyć

13/10/2018, g. 20.00

WSTĘP: 25

Wstęp 17+ z dokumentem tożsamości obowiązkowo (to info dla młodszej części fanów)
Bilety VIP – 100 zł

Infinity Club
Wyspa Młyńska, 85-036 Bydgoszcz

Facebook Comments

Komentarz

Słowa kluczowe: , , ,